Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج گفت که ادعای آمادگی ایستگاه های F تا K قطار شهری جهت افتتاح و بهره برداری در اوایل سال 1400 صحت ندارد و بارها در این خصوص توضیحاتی ارائه شده و شفاف سازی گردیده است.

به گزارش تین نیوز، عباس سعیدی کیا در گفتگو با کرج امروز اظهار داشت: در خصوص اوراق مشارکت 480 میلیارد تومانی اختصاص یافته ذکر چند نکته ضروری می نماید؛ نخست آنکه در سال گذشته جمعا ۴۰۰ میلیارد تومان در پروژه هزینه شده که ۲۲۳ میلیارد آن در زمان دوره جدید مدیریت شهری (6 ماهه دوم) بوده و تاکنون ۱۲۳میلیارد تومان از اوراق مشارکت به پروژه تزریق شده است و درحال حاضر پیمانکار مانده طلب تایید شده توسط مشاور ذیصلاح در ذیحسابی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ثانیا پرداخت پول بیشتر به پیمانکار مستلزم ارائه صورت وضعیت تایید شده و انجام کار است و در این خصوص نیز پیگیری های لازم جهت مانع زدایی و شتاب بخشی به روند پروژه در دستور کار قرار گرفته است، نکته قابل تأمل اینکه در ۱۵ سال گذشته تنها فاز یک خط ۲ صرفاً در حدود ۴۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

این مسوول افزود: ظاهرا در اواخرِ دوره پنجم مدیریت شهری کرج به منظور تابوشکنی یا انجام فعالیت های تبلیغاتی اراده بر بهره برداری از ایستگاه های F تا K مترو در محدوده چهارراه طالقانی و 45 متری گلشهر وجود داشته حال آنکه عملاً چنین امکانی وجود ندارد و سوال اینجاست بازه ای که به لحاظ تجهیزات اعم از سیستم الکتریکی و تهویه، اطفای حریق، تجهیزات سیگنالینگ، عدم وجود  واگن های مترو و... و از همه مهم تر نبود محل دپو و تعمیرگاه از زیرساخت لازم برخوردار نیست، تحتِ چه عنوانی می تواند زیر بار ترافیک برود!

به گفته سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی، در سه فقره ای که شهرداری کرج در سنوات گذشته نسبت به جذب ۶۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت اقدام نموده، جذبِ آن روند فرسایشی و نه یکباره بوده و در سنوات بعدتر و متناسب با ارائه صورت وضعیت از جانبِ پیمانکار و تائید آن توسط مشاور و کارفرما صورت گرفته و در خصوصِ 480 میلیارد تومانِ کنونی نیز روالِ قانونی و کارشناسی طی می شود و مسائلی که در خصوص پرداخت سود و غیره مطرح می شود، صحت نداشته و به مانع زدایی و اتفاقاتِ خوب برای مترو کمکی نمی کند.

سعیدی کیا تصریح کرد: مدت زمان مصرف اوراق دریافت شده 4 ساله است، به این معنا که شهرداری کرج باید به مدت 48 ماه و فارغ از آنکه مبلغ را در ماه نخست جذب و هزینه نماید یا در زمانِ دیگری، بایستی سودِ آن را پرداخت نماید لذا این طور جلوه دادن موضوع که شهرداری در حال حاضر جریمه یا سودی بیشتر از حدِ معقول را پرداخت می نماید یا تضییع بیت المال صورت گرفته، اصلاً واقعیت ندارد و خلاف واقع است.

سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری کرج در خصوص اختلافات فی مابین پیمانکار و کارفرما نیز خاطر نشان کرد: مشکلاتِ مترو مربوط به دوره کنونی مدیریت شهری نیست و ما نیز همچون ادوارِ گذشته وارثِ برخی پروژه های نیمه تمام می باشیم که خود را مکلف به تکمیل و اتمامِ آن می دانیم و در رأُسِ آنها قطار شهری قرار دارد که ما از تمام ظرفیت ها برای مانع زدایی و ادامه پُرشتاب کار استفاده می نماییم و مقاماتی اعم از استاندار محترم، شهردار محترم و اعضای محترم شورای شهر نیز از روزِ نخست در کنارِ پروژه ایستاده اند لکن آنچه نیازِ امروز مترویِ کرج می باشد، اتحاد و انسجام به نفعِ شهر و شهروندان و نه طرحِ مسائل گمراه کننده و خلافِ واقعیت می باشد.

به گفته وی، در خصوص هزینه های سنگین صورت گرفته در ادوار گذشته مدیریت شهری کرج برای بهره برداری از ایستگاه های F تا K نیز بررسی های کارشناسی نشان می دهد که محدوده تعیین شده تاثیر چندانی بر ترافیکِ درون شهری ندارد و نیازِ امروز شهر اولاً اتصال قطار شهری به ایستگاه پل فردیس و ثانیاً قرار گرفتن واگن های مترو روی ریل در مسیر میدان امام حسین (ع) به سمت چهارراه طالقانی و دانشگاه خوارزمی می باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: حمل و نقل تین مترو بار ترافیک کارشناسی شورای شهر قطار شهری حمل و نقل ریلی شهرداری کرج ایستگاه های F تا K میلیارد تومان بهره برداری شهرداری کرج مدیریت شهری حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۴۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم از تکمیل سه سقف از هفت سقف پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) خبر داد.

مسعود بخشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ دو پروژه شاخص سرمایه گذاری که بیش از یک سال مجموعه شهرداری را درگیر کرده بود، به پایان رسید؛ یکی تونل غدیر و بلوار جعفر طیار (ع) که تا خیابان شهیدان فاطمی ادامه داشت همزمان با شب عید تحویل شهروندان داده شد و دیگر رمپ‌های شمال شرقی بلوار فردوسی و پیامبر اعظم (ص) که قبل از نیمه شعبان در اختیار تحویل مدیریت شهری قرار گرفت.

وی افزود: تولید و حمل و پخش ۲۱۰ هزار تن آسفالت، تولید ۱۲۰ هزار تن مصالح معدنی و ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در مجموعه ساخت قطعات بتنی طی سال گذشته انجام گرفت.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم خاطرنشان کرد: در بخش معدن و مصالح معدنی که منجر به تولید مصالح زیرسازی و زیراساس و اساس در پروژه‌ها می‌شود، معدن ونارچ یکی از مکان‌هایی است که شهرداری سال‌ها از آن بهره برداری می‌کرد و در ۷۰ درصد نیاز شهرداری را این معدن پاسخگو بود.

بخشی اضافه کرد: در سال گذشته سازمان توسعه و عمران موفق شد مجوز کار در یک معدن کوهی در کهک را نیز بگیرد.

وی افزود: مجوز این کار از مجاری قانونی طی و گرفته شد و در سال جدید موضوع بحث انفجار و بهره برداری از معدن اتفاق می‌افتد.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با اشاره به تدوین برنامه دقیق و پیگیری‌های روزانه برای اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد: از جمله این پروژه‌ها تقاطع نیک اندیش با بلوار سردار سلیمانی است که سال گذشته آغاز شد و در حال پیگیری است.

بخشی گفت: پروژه پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) ۱۶ هزار متر مربع زیربنا دارد و از هفت سقف، سه سقف آن به پایان رسیده است.

وی ادامه داد: احداث مسیر دسترسی تونل غدیر به پیامبر اعظم (ص) پروژه دیگر است که از سال ۱۴۰۲ آغاز شد، پروژه تقاطع صدوقی و فردوسی و رمپ شرقی-غربی قسمت جنوبی تقاطع فردوسی و پیامبر اعظم (ص) نیز پروژه‌هایی هستند که در سال ۱۴۰۲ آغاز شده و در صورت تأمین منابع، در سال ۱۴۰۳ به بهره برداری می‌رسند.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم اظهار کرد: رفع معارضات پروژه‌ها، تأمین منابع و مصالح، تجهیز کارگاه و موضوعات جدی این پروژه‌ها سال گذشته جلو رفته و در حال حاضر روی روال خوبی در حال پیگیری است.

کد خبر 750848

دیگر خبرها

  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • بهره‌برداری از ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی محلات در سال آینده
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • بهره‌برداری از فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان در اولویت است/بازار «زرین» گذشته را روایت می‌کند
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  • طرح ملی آبرسانی به شهر تفرش در آینده ای نزدیک بهره برداری می‌شود
  • دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود