Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-05@11:42:50 GMT

مترو به کمالشهر می‌رسد؟

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۹۷۲۴

مترو به کمالشهر می‌رسد؟

تین نیوز

احداث ایستگاه مترو برای تردد شهروندان کمالشهری یکی از مهم‌ترین مطالبات شهروندان این شهر ۲۰۰ هزار نفری بوده که تاکنون اقدامی برای عملیاتی شدن آن انجام نشده است.

به گزارش تین نیوز، غول چراغ جادوی فرار از ترافیک این روزهای کشور، احداث مترو و راه‌اندازی ایستگاه در مسیرهای پرتردد هر شهر و منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطارشهری برخلاف اتوبوس یا تراموا، گونه‌ای از سامانه ریلی برقی است که در مسیرهای ویژه‌اش کار می‌کند و عابران پیاده یا هیچ وسیله نقلیه دیگری به این مسیر دسترسی ندارند، لذا شرایط برای تردد شهروندان به دور از حواشی شهر، شلوغی خیابان‌ها و ترافیک و آلودگی هوا به وسیله مترو فراهم می‌شود.

دیر زمانی است که شهروندان کمالشهر خواستار احداث ایستگاه مترو در این منطقه هستند که لازمه آن جانمایی صحیح ایستگاه نسبت به حجم تقاضای فنی است. مسافت زیاد این شهر کوچک با مرکز، وجود شهرک‌های صنعتی و کارخانه‌های مستقر در این شهر و وجود آرامستان بهشت سکینه، موجب شده تا تردد برای شهروندان زیر سایه ترافیک شدید دشوار باشد؛ از این رو مطالبه احداث ایستگاه مترو امروزه بیش از هر زمان دیگری از سوی شهروندان مطرح می‌شود.

لازم است مسئولان دست به دست هم بدهند تا با توجه به حجم ورود مهاجران به استان البرز، ایستگاه متروی کمالشهر هرچه سریع‌تر احداث شود.

احداث ایستگاه مترو در کمالشهر فرامنطقه‌ای است

امیر بهمنی شهردار کمالشهر، به خبرنگار ایمنا می‌گوید: پیش‌تر مقرر شده بود ایستگاه متروی خوارزمی احداث شود که به واسطه مسائل فنی لغو شد.

وی ادامه می‌دهد: در جلسه شورای ترافیک البرز مصوب شد که ایستگاه مترو در ضلع شمالی کمالشهر، حدفاصل شهرک بهارستان و آرامستان بهشت سکینه استقرار یابد.

بهمنی خاطرنشان می‌کند: اولویت شهر دویست هزار نفری کمالشهر، شهرک بهارستان و آرامستان بهشت سکینه برای راه‌اندازی ایستگاه مترو بیشتر از دانشگاه خوارزمی کرج خواهد بود.

این مدیر شهری اظهار می‌کند: اعتبارات البرز محدود بوده و ایستگاه مترو در کمالشهر فرامنطقه‌ای است، تقاضای سفر از کرج، هشتگرد و تهران وجود دارد و باید اعتبار ملی پای کار بیاید.

شهرک صنعتی بهارستان با نبود پارکینگ مواجه است

رضا گل‌محمدی مدیرعامل شهرک بهارستان البرز در این خصوص به خبرنگار ایمنا، می‌گوید: زمانی که راه‌اندازی خط مترو هشتگرد_تهران مطرح شد ایستگاه کمالشهر پیش‌بینی شده بود.

وی تصریح می‌کند: آمار مراجعان به کمالشهر و شهرک صنعتی بهارستان و ترافیک بالای محور بهشت سکینه کرج نیاز به ایجاد ایستگاه مترو در این شهر را دو چندان کرده است.

مدیرعامل شهرک بهارستان البرز ادامه می‌دهد: ۱۰ هزار نفر در مجموعه بهارستان مشغول به کار بوده و با تحقق طرح توسعه به ۱۸ هزار نفر افزایش پیدا می‌کند، این افراد عموماً با مترو می‌توانند تردد کنند.

گل‌محمدی معتقد است: درحال‌حاضر شهرک صنعتی بهارستان با معضل نبود پارکینگ مواجه است و با حاشیه‌نشینی در کمالشهر ۲۰۰ هزار نفری ایجاد ایستگاه مترو ضرورت دارد.

شرکت عمران شهر جدید هشتگرد به تعهدات خود عمل نکرده است

در این میان نباید به کمبود بودجه و اعتبار، معضل همیشگی پروژه‌های عمرانی و شهری غافل شد، بنا به پیگیری‌های خبرنگار ایمنا، شهرداری‌های کرج و کمالشهر و شهرک بهارستان ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار مطالعه طرح ایجاد ایستگاه متروی کمالشهر را می‌پردازند، اما برای ایجاد ایستگاه باید از اعتبار ملی بهره برد.

ابوالفضل فانی مدیرکل فنی عمرانی استانداری البرز در این خصوص به خبرنگار ایمنا، می‌گوید: با توجه به مصوبه سفر رئیس جمهور به البرز مبنی بر ارتقای کمالشهر به شهرستان، افزایش جمعیت را خواهیم داشت.

وی ادامه می‌دهد: استانداری البرز به واسطه توسعه شهرک صنعتی بهارستان و وجود آرامستان بهشت سکینه با راه‌اندازی ایستگاه مترو موافق بوده و باید برای تأمین اعتبار تدبیر شود.

این مقام مسئول اظهار می‌کند: شرکت عمران شهر جدید هشتگرد تعهداتی را برای راه‌اندازی ایستگاه مترو کمالشهر بر عهده داشت اما تا کنون اقدامی در این زمینه انجام نداده است.

گفتنی است حجم اعتبارات و گستردگی فعالیت شرکت عمران شهر جدید هشتگرد «مهستان»، بنا بر میزان ظرفیت این مجموعه و حیطه وظایف آن می‌تواند نور امیدی برای پرداخت بخشی از این هزینه‌ها باشد.

علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد و آسارا نیز در این خصوص اظهار نظر کرده و گفته است: با توجه به مهاجرت ۱۴۰ هزار نفر در سال به البرز، برای توسعه استان باید به این افزایش جمعیت توجه داشت.

عباسی گفته است: با کم‌کاری سال‌های گذشته در زمینه ساخت مسکن، شاهد مهاجرت مردم از پایین شهر تهران به کرج و از کرج به مناطق حاشیه‌نشین هستیم.

این نماینده مجلس تصریح کرده بود: امروز باید برای پنج سال آینده شهروندان کمالشهر تصمیم گرفت، باید برای مردمی که از حداقل‌ها هم برخوردار نیستند امکانات زیرساختی لازم را فراهم کرد.

وی عنوان کرده بود: مترو ارزان‌ترین راه تردد شهروندان است و باید به آن دسترسی داشته باشند، شاغلان شهرک صنعتی بهارستان هم نمی‌توانند نیمی از حقوق خود را صرف کرایه کنند.

باید از ظرفیت‌های استانی برای راه‌اندازی ایستگاه متروی کمالشهر استفاده کنیم

عباسی تاکید می‌کند: نباید امروز از تردد مردم به آرامستان بهشت سکینه کرج و دیدار با اهل قبور که ترافیک زیادی را طی روزهای پایان هفته در کمالشهر به وجود می‌آورد غافل شد.

به گفته این مقام مسئول با راه‌اندازی ایستگاه کمالشهر، شهروندان برای عبور و مرور به مترو روی می‌آورند، نباید این مهم را به تأخیر انداخت و باید با اهتمام ویژه‌ای در حداقل زمان عملیاتی کرد.

نماینده مردم کرج با تاکید بر اهمیت اجرای این پروژه در راستای سهولت تردد شهروندان، ادامه می‌دهد: مطالبه اصلی مردم کمالشهر، کارگران شهرک صنعتی بهارستان و آرامستان ما را به این نتیجه می‌رساند که همه باید برای تحقق خواسته مردم پای کار بیایم.

وی ضمن تشریح پروژه‌های عمرانی بزرگ کلانشهر کرج، تصریح می‌کند: باید از ظرفیت‌های استانی برای راه‌اندازی ایستگاه متروی کمالشهر استفاده و در ادامه اعتبارات ملی را به آن تزریق کرد تا شاهد افتتاح پروژه در زمان کوتاه‌تری باشیم.

نماینده مردم فردیس، کرج و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی می‌گوید: شهرداری کمالشهر برای تحویل زمین ایستگاه مترو اعلام آمادگی کرده و قرار شد شرکت بهره‌برداری مترو امکان‌سنجی اعتباری پروژه را ارزیابی کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایستگاه مترو تین ترافیک مترو اتوبوس وسیله نقلیه بودجه رئیس جمهور نماینده مردم مهاجرت شهر تهران حقوق مجلس شورای اسلامی کمالشهر برای راه اندازی ایستگاه مترو آرامستان بهشت سکینه شهرک صنعتی بهارستان احداث ایستگاه مترو ایستگاه مترو ایجاد ایستگاه شهرک بهارستان تردد شهروندان خبرنگار ایمنا ادامه می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۹۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک

به گزارش صدای ایران، استاندار تهران با اشاره به نام شهرستان‌های غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

علیرضا فخاری در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهر‌های این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جا‌هایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک
  • تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد
  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • ◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • چرایی تجهیز نبودن آتش نشانی شهرک امام زاده ابراهیم شفت